Säilöntä
Kasvimaan ja metsän herkut säilöt talveen parhaiten hunajalla. Hunaja sisältää antibakteerisia ainesosia ja parantaa tuotteen säilyvyyttä. Hunajan makeuden ansiosta tarvitset sitä vähemmän kuin sokeria. Marjat, hillot, sienet ja suolakurkut viihtyvät hunajaisessa liemessään purkitettuna tai ovat valmiita nautittavaksi pian valmistuksen jälkeen.
Kesän maut hunajalla purkkiin
Itse kerätyistä marjoista valmistettu hillo tai muu säilötty raaka-aine ihastuttaa saajaansa myös lahjana. Hunajayhtymän myymälästä löydät erikokoisia lasipurkkeja, joihin pakkaat käsityösi tulokset. Huomioithan, että säilötyt herkut tekeytyvät valmistuksen jälkeen ja ovat parhaimmillaan aina vasta levättyään muutamia päiviä valmistuksen jälkeen.