Sipulinen pihvilihan grillauskastike
Resepti marinadin valmistukseen
Sipulinen pihvilihan grillauskastike: muista ottaa pihvit ajoissa huoneenlämpöön
1 dl öljyä
3 rkl makeaa soijaa
2 kpl hienonnettua, pannussa paahdettua sipulia
0,5 dl tomaattiketsuppia
2 rkl Hunajayhtymän hunajaa
2 kynttä valkosipulia
mustapippuria
Soseuta kaikki aineet sauvasekoittimella.
Ota pihvit ajoissa huoneenlämpöön. Leikaa 150-180 g/henkilö hyvää raakakypsytettyä lihaa poikkisyin ja nuiji varovasti esimerkiksi nyrkillä noin 3 cm:n vahvuisiksi pihveiksi. Sivele pihvit öljyllä ja nosta kuumalle grillille. Grillaa pihvejä noin 1,5 minuuttia/puoli ja pensselöi muutamaan kertaan paiston aikana grillauskastikkeella.
Katso tästä muut hunajaiset marinadit
Tallenna