Hunajayhtymän tarina: Matka mehiläispesältä ruokapöytiin

Hunajayhtymä on pitkän historiansa aikana rakentanut vahvan maineen suomalaisen hunajantuotannon luotettavana vaalijana. Yli 50 vuoden kokemus alalla ja tinkimätön laadunvalvonta varmistavat, että asiakkaamme voivat nauttia aidosta suomalaisesta hunajasta parhaalla mahdollisella tavalla.

Hunajamme on sataprosenttista luonnontuotetta, joka kerätään suoraan mehiläispesistä eikä siihen ole lisätty mitään ylimääräistä. Näin takaamme, että jokainen purkki Hunajayhtymän hunajaa säilyttää alkuperäisen, puhtaan maun ja korkean laadun. Meille on tärkeää pitää hunajatuotteidemme takana oleva prosessi avoimena ja läpinäkyvänä.

Milloin hunaja kerätään?

Hunajan kerääminen riippuu monista tekijöistä, kuten sääolosuhteista, mehiläisten aktiivisuudesta ja kukkivista kasveista. Yleensä hunajankeruu alkaa kesän lopulla ja jatkuu aina syyskuulle asti. Mehiläiset keräävät mettä kukista ja tuovat sen pesäänsä, missä se muuttuu mehiläisten prosessoimana luonnollisesti hunajaksi. Hunajayhtymä kerää hunajan pesistä ammattitaitoisten mehiläishoitajien avustuksella ja varmistaa, että hunaja on laadukasta ja puhtaasta. Tuore hunaja on herkullisin, ja Hunajayhtymän tavoitteena on tarjota asiakkailleen aina tuoretta ja korkealaatuista hunajaa. Lue tarkemmin täällä.

Hunajan kerääminen tapahtuu mehiläisten hyvinvoinnin kannalta parhaaseen aikaan, jolloin pesässä on tarpeeksi varastoja ja sääolosuhteet ovat suotuisat. Hunajayhtymä panostaa ammattitaitoiseen sadonkorjuuseen, ja hunaja viedään laboratorioon tarkistettavaksi ennen sen purkitusta. Näin varmistetaan hunajan korkea laatu ja puhtaus ennen sen saapumista suomalaisille ruokapöydille.

Mistä Hunajayhtymän hunaja tulee?

Purkittamamme hunajat tulevat kotimaisilta sopimustuottajiltamme ympäri Suomen. Heidän tekemän ammattimaisen mehiläishoitotyön ja laadukkaan kotimaisen hunajan ansiosta saamme pitää purkeissamme Hyvää Suomesta -merkkiä. Se takaa, että hunajamme ovat taatusti Suomessa tuotettuja. Hunajayhtymän tuotanto on myös ainoana alalla sertifioitu. FSSC 22000 takaa kuluttajan saavan aina korkealaatuista, puhdasta luonnontuotetta.

Shopping Cart
Scroll to Top