Syksyn sankareille nimikoidut Mieleiset nyt verkkokaupassa

Hunajayhtymän verkkokaupasta ostat uniikit Mieleinen-hunajavalmisteet omalla nimelläsi etiketöitynä. Kuituja sisältävä ja aina juoksevana pysyvä Mieleinen Original on Hunajayhtymän vakiotuote, mutta nimikoidut sesonkipullot ovat saatavilla vain Hunajayhtymän omasta verkkokaupasta.

 

Muista Mieleistäsi syksyllä! Nimikoidut hunajatuotteet ovat nousseet suureen suosioon ja omalla nimellä etiketöidyt hunajapullot ovat ilahduttaneet jo satoja kuluttajia. Syksyn sesonkiin suunniteltu ruskapullo on ihana lahjaidea isänpäivään, synttärisankareille, kyläreissujen emännille ja isännille sekä muille Mieleisille, jotka ansaitsevat makean hetken.

Hunajayhtymän verkkokaupasta tilaat nimikoidun Mieleinen-hunajavalmisteen omalla etiketillä. Korkkitarraan saat kirjoitettua lahjan antajan nimen juhlapäivän toivotuksen kera. Näitä uniikkeja pulloja on tarjolla rajoitettu erä, joten toimi nopeasti ja tilaa lähipiirisi sankareille herkulliset hunajaiset yllätykset.

NÄMÄ UNIIKIT NIMIKOIDUT HUNAJATUOTTEET OVAT SAATAVILLA VAIN HUNAJAYHTYMÄN VERKKOKAUPASTA!

OSTA TÄSTÄ

Voit muistaa mieleistä henkilöäsi uniikilla pullolla, jossa komeilee lahjan saajan nimi. Pullon voit myös täyttää uudelleen juoksevalla hunajalla tai jollain muulla nesteellä, jos et raaski luopua siitä sisällön loputtua.

Mieleinen on hunajavalmiste, jossa yhdistyvät makeus ja kuidut. Mieleisessä on tallella suomalaisen hunajan hyvä maku ja terveyttä edistävät ominaisuudet, mutta siinä on 34 % vatsan toimintaa edistävää ravintokuitua ja 48 % vähemmän hiilihydraatteja kuin hunajassa. Miedon makeutensa vuoksi Mieleinen sopii niillekin, joiden mielestä tavallinen hunaja on liian makeaa.

Shopping Cart
Vieritä ylös