OKRA-maatalousmessut palaavat, myös Hunajayhtymä mukana

OKRA-maatalousnäyttely järjestetään muutaman vuoden koronatauon jälkeen jälleen. Oripään lentokentälle laajasti levittäytyvä OKRA-maatalousnäyttely avaa porttinsa jälleen 5.7-8.7.2023. Hunajayhtymän osasto löytyy sisähallista paikalta F14.

OKRA tarjoaa alansa ammattilaisille kattavan katsauksen koko maatalousalaan. Esillä ovat uusimmat koneet, laitteet, tuotteet ja palvelut, joten nähtävää ja koettavaa löytyy vaikka useamman päivän ajaksi. Näyttely avautuu suurempana kuin koskaan.

OKRA-näyttelyssä on esillä laajasti erilaisia kotieläimiä. Eläinaitauksista löytyy muun muassa lehmiä, lampaita, hevosia ja alpakoita. Eläimet, perinnepiha, kädentaidot ja tivolihuvit tarjoavat elämyksiä koko perheelle. Näyttelyssä oli vuonna 2019 mukana yli 550 näytteilleasettajaa.

Varsinais-Suomen viljavaan sydämeen, Oripäähän on helppo tulla. Löydät Oripään tien 41 varrelta Turun ja Tampereen väliltä. OKRA-opasteet ja tuhannet muut messuvieraat ohjaavat Sinut perille kesän suurimpaan maatalousalan tapahtumaan.

Tule vierailemaan kesän odotetussa suurtapahtumassa ja tule tervehtimään meitä Hunajayhtymän osastolle. Luvassa on makeita messutarjouksia, kilpailu ja tutustumista mehiläishoitajien ja hunajan mielenkiintoiseen maailmaan!

https://okramaatalous.fi/

Shopping Cart
Scroll to Top