Mieleinen-hunajatuotteet saatavissa omalla logolla

Tilaa Hunajayhtymältä MIELEINEN hunajatuotteet omalla logolla!

Tilaa Hunajayhtymältä uniikki hunajapullo yrityksellesi, asiakkaillesi, juhlavieraille, urheiluseurallesi tai tapahtumaasi.

Mieleinen on Hunajayhtymän ainutlaatuinen hunajavalmiste, jossa yhdistyvät makeus ja kuidut. Mieleinen pysyy aina juoksevassa muodossa ja sen annostelu eri käyttötarkoituksiin on helppoa näppärästä pullosta. Personoitu Mieleinen sopii makeaksi lahjaksi ja myyntituotteeksi pitkän säilyvyytensä ansiosta erinomaisesti.  Urheiluseurat voivat hyödyntää personoitua Mieleistä omassa varainhankinnassaan.

Kustomoitu Mieleinen on arvostettu ja vastuullinen lahja. Kuluttamalla kotimaista hunajaa autat edistämään mehiläisten elintärkeää pölytystyötä. Hunajayhtymän hunajavalmiste on Avainlippu-tuote ja se valmistetaan ja pakataan laatustandardin alaisuudessa.

Loimaalainen Lanko-ravintola tarjoilee heille brändättyä hunajaa.

Pidä Mieleisistäsi huolta 

Kotimaisella pientuottajan käsityöllä valmistettu Mieleinen ilahduttaa saajaansa myös terveellisiä elintapoja edistävänä tuotteena. Mieleisessä on täysin ainutlaatuinen koostumus, jossa suomalaiseen hunajaan yhdistetään vatsan toimintaa edistäviä ravintokuituja. Tämä edistyksellinen valmiste on myös tavallista hunajaa kevyempi, sekä maultaan että kalorimäärältään.

 

Mieleinen hunajavalmiste jättää sinut makeasti mieleen

Muistuta brändistäsi, kiitä asiakastasi tai palkitse osallistujat kotimaisella laatutuotteella, joka pysyy kaikissa kodeissa ahkerassa käytössä.

Valmistamme sinulle Mieleisen aineiston valmiista logosta, kuvasta tai muusta tunnuksesta. Minimimäärä tilaukselle 15 kpl, hinnat riippuvat tilausmäärän suuruudesta. Tarkistamme ajantasaiset hinnat tilauksen yhteydessä, pieniä muutoksia saattaa esiintyä.

Hinnat ovat esimerkkejä, kysy tarkempi tarjous ottamalla yhteyttä gidde@hunaja.fi

Perinnemaaleihin erikoistunut Uula Color muistaa asiakkaitaan omalla hunajapullolla.

Katso esitteet:

 

Mieleinen personoitu etiketti Urheiluseurat ja järjestöt

Mieleinen personoitu etiketti Yritykset

 

 

Shopping Cart
Vieritä ylös