Kesän juhliin nimikoidut Mieleiset nyt verkkokaupassa

Hunajayhtymä on lanseerannut verkkokauppaan kustomoidun Mieleinen -hunajavalmisteen. Kuituja sisältävä ja aina juoksevana pysyvä Mieleinen Original on Hunajayhtymän vakiotuote, mutta kesäsesongin ajaksi lanseerasimme kuluttajille myyntiin rajoitetun erän räätälöitäviä etikettejä.

 

Muista Mieleistäsi kesän juhlissa! Valmistuneet, synttärisankarit, mökkivierailuiden emännät ja isännät sekä muut kesän juhlijat ansaitsevat arvoisensa lahjan. Hunajayhtymän verkkokaupasta tilaat nimikoidun Mieleinen-hunajavalmisteen omalla etiketillä. Korkkitarraan saat kirjoitettua lahjan antajan nimen juhlapäivän toivotuksen kera. Näitä uniikkeja pulloja on tarjolla rajoitettu erä, joten toimi nopeasti ja tilaa lähipiirisi sankareille herkulliset hunajaiset yllätykset.

NÄMÄ UNIIKIT NIMIKOIDUT HUNAJATUOTTEET OVAT SAATAVILLA VAIN HUNAJAYHTYMÄN VERKKOKAUPASTA!

OSTA TÄSTÄ

Voit muistaa mieleistä henkilöäsi uniikilla pullolla, jossa komeilee lahjan saajan nimi. Pullon voit myös täyttää uudelleen juoksevalla hunajalla tai jollain muulla nesteellä, jos et raaski luopua siitä sisällön loputtua.

Mieleinen on hunajavalmiste, jossa yhdistyvät makeus ja kuidut. Mieleisessä on tallella suomalaisen hunajan hyvä maku ja terveyttä edistävät ominaisuudet, mutta siinä on 34 % vatsan toimintaa edistävää ravintokuitua ja 48 % vähemmän hiilihydraatteja kuin hunajassa. Miedon makeutensa vuoksi Mieleinen sopii niillekin, joiden mielestä tavallinen hunaja on liian makeaa.

Shopping Cart
Vieritä ylös