Hunajayhtymän liikennematot lapsia ilahduttamassa

Hunajayhtymä osallistui muiden loimaalaisten yritysten kanssa hankkeeseen, jonka tuloksena alueen päiväkodeille lahjoitettiin leikkiin kannustava liikennematto. Nämä Loimaan toimintaa esittelevät liikennematot jaettiin kaikkiin Loimaan, Forssan, Humppilan, Ypäjän ja Jokioisten kunnallisiin päiväkoteihin. Hunajayhtymälle on tärkeää esitellä toimintaansa myös tulevaisuuden hunajafaneille ja kertoa yrityksen juurista maaseudun ytimessä.

 

Liikennematossa esitellään loimaalaisia yrityksiä. Kuvituksesta vastasi Mike Wave.

 

Leikkimattoja aidosti hyviin kohteisiin

 

Hunajayhtymä jakoi kaksi mattoa myös kilpailun palkintona. Hunajayhtymä palkitsee erilaisia hyviä tekoja tehneitä henkilöitä Aidon hyvän tekijä -kilpailukonseptin kautta neljästi vuodessa. Aidon hyvän tekijä -kilpailusarjan toisessa osassa etsimme päiväkotia tai vastaavaa pienten lasten kokoontumispaikkaa, jossa ilahduttaisiin uniikista leikkimatosta. Toinen matto päätyi Saaran kautta Nokian seurakuntaan, perhe- ja lastenkerhon käyttöön. Saara halusi ilahduttaa kyseistä tahoa seuraavilla saatesanoilla:

”Olen lapsieni kanssa yli neljä vuotta käynyt seurakunnan eri kerhoissa vauvacafeesta alkaen perhekerhoon ja lapset vielä päiväkerhoissakin. Kerhojen kautta olen saanut ystäviä sekä itselleni että lapsilleni ja tekemistä arkeen. Ei ole tarvinnut jäädä yksin kotiin pienten lasten kanssa. Kerhoissa on hyvä yhteishenki ja loistavat ohjaajat. Kerhot antaa niin paljon iloa sekä lapsille että aikuisille. Matto pääsisi erittäin hyvään käyttöön, monen ikäisten pienten lasten leikkeihin. Olisi hienoa jos pääsisi tällä matolla kiittämään seurakunnan kerhoja kaikista näistä vuosista ja ihanista yhteisistä hetkistä.”

Matto toimitettiin perille Nokialle ja se on ollut kerholaisten ihmeteltävä jo useiden pienten lasten toimesta.

Lapset ovat kuvailleet leikkimattoa kaikkine yksityiskohtineen varsin mielenkiintoiseksi.

 

Toinen matto erityisopetuksen avuksi

Erityisopettaja Merja toimitti toisen liikennematon Loimaan Hirvikosken yhtenäiskouluun. Erityisen tuen ryhmässä mattoa käytetään leikeissä ja leikin varjolla opiskelussa. Maton avulla on harjoiteltu muun muassa tavuja ja kirjaimia, tunnistettu liikennemerkkejä, yrityksiä, paikkakuntia sekä opiskeltu englanniksi värejä. Liikennematto on käytössä myös vastaavilla luokilla ja iltapäiväkerhossa.

Tuttuja sanoja on mukava opetella havainnollistavalla leikkimatolla.

Oppilaat ovat kommentoineet liikennemattoa värikkääksi ja motivoivaksi sekä mielenkiintoiseksi. Loimaalaisille lapsille tutut paikat ja yritykset ovat olleet erityisen ilahduttavia. Hunajayhtymä kiittää aidon hyvän lähettiläitä ja toivoo kaikille lähialueen lapsille antoisia hetkiä liikennematon parissa!

Shopping Cart
Scroll to Top