Hunajayhtymä ja Reseptitaivas.fi markkinointiyhteistyöhön

Suomen suurin hunaja-alan yritys Hunajayhtymä Oy ja jo yli kymmenen vuotta menestyksekkäästi internetissä toiminut ruoka- ja viinialan palveluportaali Reseptitaivas.fi ovat tehneet laajapohjaisen markkinointi- ja yhteistyösopimuksen, jonka tarkoituksena on parantaa kummankin yrityksen näkyvyyttä ja tunnettuutta suomalaisten kuluttajien keskuudessa.

Hunajayhtymä uudisti reseptisivustoaan kevättalven aikana kuvauttamalla kaikki ruokaohjeensa Reseptitaivaan studiossa. ”Olen lopputulokseen enemmän kuin tyytyväinen, yrityksen huomioarvo ja tuotteiden näkyvyys on parantunut merkittävästi jo ensimmäisen kuukauden aikana niin sähköisessä kuin perinteisessä printtimediassa laadukkaiden ruokakuvien ansiosta. Myös heidän vinkkinsä reseptipalvelujen hakukoneoptimointia varten olivat kullan arvoisia”, toteaa Hunajayhtymän toimitusjohtaja Aapo Savo

”Tavoitteenamme on löytää pitkäaikaisia ja näkyviä kumppaneita ruoka- & viinialalta ja markkinointiyhteistyön aloittaminen Hunajayhtymän kanssa on ollut erittäin tervetullut askel toteuttaessamme tätä strategiaa”, iloitsee Reseptitaivaan päätoimittaja Janne Suomi.

Hunajayhtymän uudistettu reseptisivusto löytyy osoitteesta www.hunaja.fi/reseptit. Reseptitaivaan palveluportaalin osoite on www.reseptitaivas.fi.

Lisätietoja

Aapo Savo
toimitusjohtaja
Hunajayhtymä Oy
puh. 050 330 8592
aapo.savo@hunaja.fi

Janne Suomi
Päätoimittaja
Reseptitaivas.fi (e-Strand)
puh. 040 778 0240
janne@reseptitaivas.fi