Hunajayhtymä ja Puuilo yhteistyöhön

Hunajayhtymä aloittaa tuotetoimitukset Puuilon tavarataloketjuun loppuvuodesta 2022. Puuilo on kaikille suomalaisille tuttu vähittäiskaupan toimija, jolla on jo nyt 35 myymälää valtakunnallisesti. Hunajayhtymän hunajatuotteet täydentävät Puuilon elintarvikevalikoimaa. 

Puuilon tavaratalot ovat tunnettuja laajasta tuotevalikoimastaan, joka kattaa muun muassa rakennustarvikkeet, työkalut, autotarvikkeet, puutarhatarvikkeet, lemmikkiruuat ja -tarvikkeet sekä valikoiman taloustavaroita. Ketjussa myydään nykyään myös jonkin verran elintarvikkeita, joihin hunajatuotteetkin kuuluvat. Puuilon kaikista myymälöistä löytyy jatkossa kahta Hunajayhtymän suosituinta tuotetta, pehmeää ja notkeaa kukkaishunajaa sekä juoksevaa, suodatettua hunajaa.

Pyrimme kasvattamaan peittoamme suomalaisten kuluttajien ostopaikoissa jatkuvasti. Kukkaishunajapurkki on ollut vuosikymmeniä kestosuosikki ja sen rinnalle kirii helppokäyttöinen, pullomuotoinen hunaja. Brändityömme tukemana näitä tuotteita etsitään yhä useamman kaupan hyllyiltä, myös päivittäistavarakaupan ulkopuolella. Meistä on hienoa, että suomalainen Puuilon-ketju haluaa tarjota kotimaista hunajaa valikoimassaan ja me toivotammekin innokkaina Puuilon mukaan jakeluverkostoomme”, kommentoi Hunajayhtymän toimitusjohtaja Aapo Savo.

 

 

Shopping Cart
Vieritä ylös