Hunajayhtymä ja hyvinvointiyhteisö MyBnB Live yhteistyöhön

Hunajayhtymä lähtee tekemään aidosti hyvää suursuosion saavuttaneen MyBnB Liven kanssa tänä syksynä. Korona-aikaan ihmisten liikkumista tukemaan perustettu nettiyhteisö on kerännyt ympärilleen jo yli sata tuhatta seuraajaa. Tänä syksynä ammattivalmentajat jakavat yhteisölle sekä hunajan käyttövinkkejä että Hunajayhtymän sponsoroimia ilmaisia ohjattuja liikuntatunteja.

MyBnB Live on liikunnan ammattilaisten ylläpitämä maksuton palvelu, jonka tavoitteena on pitää suomalaiset liikkeessä. Tässä treeniyhteisössä voit liikkua ajasta ja paikasta riippumatta, itsellesi sopivien liikuntamuotojen tahdissa. Yhteistyökumppanuus toteuttaa Hunajayhtymän visiota hunajan kulutuksen kasvattamisesta. Tietoisuuden lisääminen mehiläisten positiivisista pölytysvaikutuksista, hunajan monipuolisista käyttötarkoituksista ja vaikutuksista ihmisen hyvinvointiin jalkautetaan nyt isolle kohderyhmälle mielenkiintoisen sisällön välityksellä.

Hunajayhtymä on Aidon hyvän tekijä. Sloganimme mukaan pyrimme lähtemään mukaan tavoitteitamme tukeviin hankkeisiin, tässä tapauksessa liikuttamaan ihmisiä. Uskomme, että hunajan käytön kasvattamisella on jopa yhteiskunnallisen terveyden kannalta merkitystä, samoin kuin MyBnB Liven kaltaisilla, terveellisiin elämäntapoihin kannustavilla yhteisöillä”, kommentoi Hunajayhtymän brändi- ja markkinointijohtaja Gidde Lönnmark, joka itsekin treenaa ahkerasti MyBnB Liven tunneilla.

Olemme superinnoissamme siitä, että saamme yhteisömme tukijaksi ja uudeksi yhteistyökumppaniksemme aidosti kotimaisen ja sataprosenttisesti hyvää tekevän kumppanin. Aloitettuamme keskustelut Hunajayhtymän kanssa huomasimme heti, että arvomme ja ajatusmaailmamme kohtaavat yllättävänkin monessa asiassa. Yhteistyön aloittaminen Hunajayhtymän kanssa tuntuu varsin luontevalle ja innostavalle niin minun kuin koko valmentajakaartimme puolesta.

Tiina Veijonen, MyBnB Live -yhteisön perustaja

 

Makeilla treeneillä kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia

 

Hunajayhtymä mahdollistaa MyBnB Live -kanavalla Susanna Juntusen core + liikkuvuustunnit sekä Kim Heroldin vauhdikkaat kehonpainotreenit loka-marraskuussa. Laita Susannan ja Kimin 30 minuutin treenit jo nyt kalenteriisi:

 

Susanna Juntunen Kim Herold
Susanna ja Kim ovat molemmat positiivisia ja kannustavia valmentajia. Iloisesta otteestaan huolimatta he saavat treenaajat ylittämään itsensä kuntotasosta riippumatta.

 

Susannan core + liikkuvuustreenit

  • Pe 1.10. klo 7:45
  • Pe 8.10. klo 7:45
  • Pe 15.10. klo 7:30

Kimin kehonpainotreenit

  • Ti 19.10. klo 18:45
  • Ti 26.10. klo 18:45
  • Ti 2.11. klo 18:45

 

 

 

Kaikki ohjatut tunnit on mahdollista katsoa myös jälkikäteen ja tehdä harjoitukset tallenteina. Treenien lisäksi Hunajayhtymä tarjoilee MyBnB Live -yhteisön jäsenille herkullisia ja hitusen terveellisempiä reseptejä sekä ideoita hunajan monipuoliseen käyttöön. Aina perjantaisin kanavalla julkaistaan valmentajien vinkkejä siitä, mihin kaikkeen hunajaa voikaan käyttää. Samassa yhteydessä kilpaillaan myös hunajaisista tuotepalkinnoista.

Muutama tärppi hunajasta, tiesitkö sinä näitä?

 

  • Hunaja on puhdas luonnontuote, jonka mehiläiset valmistavat kukkien medestä. Jokainen hunaja on omanlaisensa ja maistuu aina hieman erilaiselta, riippuen siitä millaisista kukista ja kasveista mehiläinen on meden kerännyt. Kotimaisessa hunajassa maistuvat myös ihan oikeasti Suomen vuodenajat eli kun kesät ovat valoisat ja luonto puhdas, myös hunaja maistuu täyteläiseltä.
  • Mitä enemmän kulutetaan hunajaa, sitä enemmän tarvitaan mehiläisiä ja sitä paremmin luonto voi. Lusikallisella hunajaa tekee siis ihan aidosti ekoteon ympäristön eteen.
  • Hunajan monikäyttöisyys. Hunaja ei vain sovi teehen ja jugurttiin, vaan se parantaa esim. ruuanlaitossa ja leivonnassa raaka-aineiden makua ja vieläpä vähemmillä kaloreilla. Lisäksi sitä voi käyttää kauneudenhoidossa ja se tutkitusti parantaa elimistön vastustuskykyä.

 

Maksuttoman MyBnB Live yhteisön löydät seuraavista kanavista, 

liity heti mukaan!

 

– Facebookista

– Youtubesta

– Instagramista

– Tuntikalenterin löydät täältä

 

Shopping Cart
Vieritä ylös