Honeystyn ja Markus Pöyhösen kanssa lisää energiaa syyspäiviin – luonnollisesti!

Hunajayhtymä valmistaa ainoana Suomessa kotimaiseen hunajaan pohjautuvaa luonnonmukaista energiageeliä. Honeysty on lisä- ja säilöntäaineeton energiaboosteri, joka sopii kaikenikäisille liikkujille eri lajien parissa. Nyt Honeysty aloittaa yhteistyökumppani MyBnB Liven kanssa verkossa tapahtuvien valmennusten sarjan. 

Näitä on odotettu! Nimittäin juoksuharrastusta tukevia livetreenejä. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä itse mestarin oppiin, sillä Honeysty energiageelit mahdollistaa entisen pikajuoksijatähden, Markus Pöyhösen, juoksijoille suunnatut lihaskuntotunnit MyBnB Live -kanavalla syyskuussa. Livetreenit ja tallenteet ovat maksuttomia kenelle tahansa katsojalle Facebook-ryhmässä ja Youtubessa.

Kaikki Markuksen treenit ovat ilmaisia ja voit tehdä niitä livenä tai tallenteen kautta oman aikataulusi mukaan.

Jos rakastat juoksemista ja haluat kehittää juoksukuntoasi ja -tekniikkaasi on nämä treenit täsmäisku sulle. Juoksu yksistään kuormittaa raskaasti lihaksia ja niveliä, ja lihasten vahvistaminen auttaa ehkäisemään myös juoksuvammoja. Markuksen lihaskuntotunneilla vahvistetaan nimenomaan juoksussa oleellisia lihaksia, mikä auttaa vähentämään vammariskiä ja kehittämään juoksutekniikkaa. Toki tunneille voi osallistua myös ilman juoksuharrastusta – liikkeet kehittävät tukilihaksistoa myös kävelyyn, eikä lihaskuntoharjoittelun voi todeta koskaan olevan turhaa.

”Meillä Hunajayhtymällä on ilo tarjota liikkujille ensimmäinen täysin luonnonmukainen kotimainen tuote, jonka tehosta hyötyvät sekä kuntoliikkujat että huippu-urheilijat. Kilpailijoista poiketen, Honeystyssä on mukana myös muut hunajan tuomat hyvät ominaisuudet, jotka tukevat terveellisiä elintapoja. Suosittelemme kaikkia MyBnB- yhteisön jäseniä itse testaamaan, kuinka treenaaminen muuttuu mukavaksi tällä lisäboostilla”, kannustaa Honeystyn brändivastaava Gidde Lönnmark.

 

Nappaahan tästä Markuksen ohjaukset itsellesi kalenteriin:

Juoksijan lihaskuntotunnit livenä keskiviikkoisin klo 18-18.30:

 • ke 14.9.
 • ke 21.9.
 • ke 28.9.
 • ke 5.10.

Livetreenien lisäksi Markus tulee heittämään videotervehdyksellä liikuntahaasteita, joiden yhteydestä löytyy hunajaisia arvontoja. Pysy siis kuulolla ja liity ryhmään täällä!

 

Honeysty energiageeleistä saat buustia koviin suorituksiin – luonnollisesti

Juoksijana ja urheiluvalmentaja tunnettu Markus Pöyhönen ohjaa kaikentasoisia liikkujia.

 

Onko sinulla kokemusta lisäenergiasta kovien suoritusten aikaan? Tai oletko huomannut nuupahtavasi lenkeillä? Pitkän suorituksen aikana hiilihydraattitasot tipahtavat, verensokeri alkaa laskea ja silloin hiipuu myös jaksaminen ja vauhti. Energiageeli sopii erinomaisesti myös välipalaksi, jos lähdet liikkumaan suoraan työpäivän jälkeen.

Tiesitkö, että glukoosipohjaiset, esimerkiksi hunajapohjaiset, urheilugeelit auttavat vastustamaan kestävyyssuorituksista aiheutuvaa hermolihasjärjestelmän väsymistä. Honeysty energiageeli on luonnonmukainen ja hunajaa sisältävä urheilugeeli, joka auttaa pitämään veren glukoosipitoisuuden korkealla kestävyyssuorituksen ajan ja sitä seuranneen kirivaiheen jälkeen.

Tutkimusten perusteella perinteiset urheilugeelit saattavat aiheuttaa vatsavaivoja ja pahoinvointituntemuksia kesken urheilusuoritusten. Honeysty-geeli on todettu useissa testeissä yhtä tehokkaaksi, kuin vastaavat kaupalliset urheiluravinteet, mutta se ei ärsytä vatsaa.

 

Honeysty energiageeli ylläpitää suorituksen aikaista hiilihydraattitasoa eikä ärsytä vatsaa.

 • Sisältää suomalaista hunajaa
 • Ei säilöntä- tai aromiaineita
 • Maku aidoista raaka-aineista
 • Miellyttävä hunajapohjainen maku
 • Makuvaihtoehdot sitruuna tai mustikka
 • Ei ärsytä vatsaa
 • Kuitu tasoittaa hiilihydraattien imeytymistä
Shopping Cart
Vieritä ylös