Asikaisen perheessä Hunajayhtymän hunaja korvaa valkoisen sokerin

Kiireisessä arjessa on helppoa napata lisäenergiaa laukun uumenista löytyvällä karkkipussilla. Terveyden ja painonhallinnan kannalta olisi kuitenkin hyvä pohtia muita vaihtoehtoja hetkinä, jolloin väsymys ja nälkäkiukku iskevät.

Yksi Suomen tunnetuimmista nyrkkeilijöistä Amin Asikainen sekä puolisonsa, hyvinvointivalmentaja Nadia Ammouri elävät kiireisiä ruuhkavuosia. Aikoja, jolloin hyvästä ravinnosta on helppo lipsua. Ammouri havahtui raskaana ollessaan siihen, että on tärkeää pitää huolta myös omasta hyvinvoinnistaan, jotta uusioperheen arjen pyörittämistä jaksaa. Helpoin tapa on kiinnittää huomiota siihen, mitä syö: mahdollisimman puhdasta ravintoa.

Amin Asikainen ja Nadia Ammouri
Amin Asikainen ja Nadia Ammouri yhdistävät hunajaa moniin eri ruokiin.

 

Hunajan pitäisi olla jokaisen kodin vakivaruste

 

“Hunaja on ollut vakivarusteena kodissamme aina.” Asikainen ja Ammouri toteavat. “Se korvaa hyvin valkoisen sokerin, sillä se sisältää paljon vähemmän energiaa ja on luontainen tuote, jota uskaltaa painonhallinnassakin käyttää kohtuudella.” Hunajayhtymän Honeysty-energiageelit tuovat Asikaisen treeneihin virtaa ja onpa hunaja ollut läsnä myös Ammourin hevosharrastuksessa, jossa sitä on käytetty mm. haavanhoidossa hyvin tuloksin. “Hunajaan on helppo luottaa sen ollessa puhdasta, mahdollisimman vähän prosessoitua ravintoa. Onhan se peräisin suoraan luonnosta.”

 

Amin Asikainen ja Honeysty
Luonnon omaan ihmeaineeseen hunajaan luottaa myös nyrkkeilyn ammattilainen Amin Asikainen. Puhdas ja aito energia on Honeystyn kohdalla pakattu näppärään annospakkaukseen.

 

Hunajasta apua niin flunssakauteen kuin palautumiseenkin

 

Asikaisen ja Ammourin urheilullisen perheen pojat pelaavat jalkapalloa. Varsinkin syksyllä treenien jälkeen palelevat pojat suorastaan vaativat saada lämmintä mehua, jossa on mukana lusikallinen hunajaa. Juoma sekä lämmittää että palauttaa treenien jälkeen. Asikainen ja Ammouri uskovat hunajan tuovan myös vastustuskykyä. “Flunssakausina hunaja on meillä ensisijainen lääke niin yskään kuin nuhaankin.”

 

Hunaja tee Nadia Ammouri
Juokseva hunaja ja hunajavalmisteet sekoittuvat lämpimiin juomiin erityisen helposti. Nadia suosii iltateessä Mieleinen-hunajavalmistetta, joka ei ole aivan yhtä makeaa kuin tavallinen hunaja.

 

Kun karkkihammasta kolottaa…

 

Perheen pojat saattavat syödä hunajaa lusikalla suoraan purkista makean nälkään. “Tuntuu pienemmältä pahalta antaa poikien syödä vähän hunajaa päivinä, jolloin ateriaväli on syystä tai toisesta pitkittynyt ja verensokeri on alhaalla.” Ammouri toteaa. “Hunajalusikallisen jälkeen lapset eivät mene vielä pitkin seiniäkään.” kommentoi Asikainen.  Asikainen itse ei tunnusta olevansa makean ystävä, mutta myöntää, että myös leivosten kanssa hunaja sopii hyvin. “Myös luonnossa retkillä hunaja on hyvä lisä esimerkiksi leivän päällä. Siitä saa hyvää energiaa koko perheelle.”

 

Hunajayhtymän tuotteita
Hunajayhtymän tuotevalikoimasta löytyy valinnanvaraa eri tarkoituksiin. Perinteisten purkkihunajien lisäksi myydään juoksevaa suodatettua hunajaa ja uudenlaisia tehokkaita energiageelejä, joissa ei ole lisä- tai säilöntäaineita.

 

 

 

Shopping Cart
Vieritä ylös