Äitienpäivän omat Mieleiset nyt verkkokaupassa

Hunajayhtymä on lanseerannut verkkokauppaan kustomoidun Mieleinen -hunajavalmisteen. Kuituja sisältävä ja aina juoksevana pysyvä Mieleinen Original on Hunajayhtymän vakiotuote, mutta juhlapäivän kunniaksi lanseerasimme kuluttajille myyntiin rajoitetun erän räätälöitäviä etikettejä.

Nyt voit hemmotella äitiä, mummia ja vaimoa äitienpäivänä tällä erityisen makealla lahjalla. Voit ostaa herkullisen hunajaisen yllätyksen omalla nimellä ja lahjan antajan nimellä varustettuna. Voit nimikoida pulloon myös Mieleisesi hassuttelevat lempi- tai kutsumanimet. Lahjan saaja nimikoidaan äitienpäivätervehdyksen kera pullon korkkitarraan.

Voit muistaa mieleistä henkilöäsi uniikilla pullolla, jossa komeilee lahjan saajan nimi. Pullon voit myös täyttää uudelleen juoksevalla hunajalla tai jollain muulla nesteellä, jos et raaski luopua siitä sisällön loputtua.
NÄMÄ UNIIKIT NIMIKOIDUT HUNAJATUOTTEET OVAT SAATAVILLA VAIN HUNAJAYHTYMÄN VERKKOKAUPASTA KE 4.5.2022 asti.

Mieleinen on hunajavalmiste, jossa yhdistyvät makeus ja kuidut. Mieleisessä on tallella suomalaisen hunajan hyvä maku ja terveyttä edistävät ominaisuudet, mutta siinä on 34 % vatsan toimintaa edistävää ravintokuitua ja 48 % vähemmän hiilihydraatteja kuin hunajassa. Miedon makeutensa vuoksi Mieleinen sopii niillekin, joiden mielestä tavallinen hunaja on liian makeaa.

Shopping Cart
Scroll to Top