0_Landing_Lasautus_Valuva_hunaja_Hunajayhtyma
Header_Hunajayhtyma_logo
real-hyvan-tekija-joutsen
1_Landing_Lasautus_Hunaja_on_Vakava_asia_Hunajayhtyma

Vaikka hunaja onkin vakava asia, eikä ruualla saa leikkiä, niin meidän teki silti mieli vähän lasautella. Saa pahastua muttei oo pakko!

Hunaja on muutenkin vähän hassu tuote, se kun sopii melkein mihin vaan. Ihan wörttii kokeilla, mitä se tekee nassulle tai massulle.

2_Landing_Lasautus_May_the_Hunaja_bee_with_you_Hunajayhtyma

May the hunaja bee with you.

Mehiläiset ovat kuin jediritareita. Pieniä, mutta sisukkaita ja viisaita. Olkoon siis hunaja kanssanne. Syödä hunajaa muista ja tätä infoa kavereillekin toista.

Pölytyshommat on se mehiläisten pääduuni, jonka ansiosta sä herkuttelet ainaski omenoilla, mansikoilla ja mustikoilla. Jos tää suriseva joukko häviää tältä pallolta, on kuule lautanen aika tyhjänä.

Nyt lusikka käteen ja hunaja suuhun, näkyy sillä luonnon vehreys kuuhun.

3_Landing_Lasautus_Make_Hunaja_Great_Again_Hunajayhtyma

Make hunaja great again.

Jos politiikka närästää, niin hunaja helpottaa ainakin henkisesti. Ota vaikka kuppi teetä, lurauta joukkoon hunajaa ja relaa!

Meidän puolueessa Hunajayhtymällä on yli 50 miljoonaa mehiläistä hommissa ja me ollaankin Suomen suurin työnantaja. Ollaan sitouduttu vain yhteen lupaukseen ja se on hunajan kulutuksen kasvattaminen. Eikä oo mitään vaaliliirumlaarumia, vaan ihan jokaiselle sopivat talkoot vihreämmän pallon puolesta.

Nyt kannattaisi sunkin laittaa Aidon hyvän tekijä -lätsä päähän ja alkaa huudella iskulauseita tämän luonnontuotteen hyväksi.

4_Landing_Lasautus_Hunaja_not_Shaken_not_Stirred_Hunajayhtyma

Hunaja not shaken, not stirred.

Joku James tykkää drinkistään ravistettuna, me tykkäämme hunajasta ihan sellaisenaan. Tai voihan hunajaa vaikka drinkkiinkin lurauttaa - Gin & Honey anyone?

Ei oo mikään leffaklisee, että kaikissa kodeissa on hunajan mentävä kolo. Jos on inspistä hifistellä keittiössä tai surautella smootiet niin kokeile hunajaa. Tämä suoraan mehiläiskennosta napattu ihmeaine tekee meinaan ihmeitä sen köökkilooserinkin safkoihin. Ei me roskaruokaa luvata salaatiksi muuttaa, mutta pikkuisen hippusen hyvinvointia vähintään tuuttaa.

Briljeeraa pannulla, kulota kasarissa tai kippistele kaverille.

5_Landing_Lasautus_God_Save_the_Kuningatar_Hunajayhtyma

God save the kuningatar.

Tiesitkö, että mehiläispesä on matriarkaalinen yhteisö, jossa ylimpänä on emo eli kuningatar, ja kuningattarella on alamaisinaan naaraspuolisia työmehiläisiä ja urospuolisia kuhnureita. Mehiläisyhteiskunnassa naiset tekevät kaikki työt, miehet lorvivat ja vaativat passaamista.

Meidänkin mehiläispesissä on menty siis jo kauan akkavallan alla ja tyytyväisiä ovat työläiset. Yhdessä äänestetään mihin muutetaan ja kenestä kruunataan uusi hallitsija ja kavereille kerrotaan tanssien missä on parhaat lounaat. Ei huono, vaikka ihan me ihmisetkin toimittaisiin näin!

6_Landing_Lasautus_My_Name_is_Hunaja_Real_Hunaja_Hunajayhtyma

My name is hunaja. Real hunaja.

Maailmassa on kaikenlaisia hunajavalmisteita. On feikkiä, aitoa ja jotain siltä väliltä. Meiltä saat sitä luonnon omaa superfoodia, ihan ehtaa kamaa!* Hunaja tulee sieltä suomalaisesta metsästä ja maistuu koko vuoden siltä parhaalta kesältä. 

Hunajayhtymän hunajassa on parikin priimaa tarraa, joita ei ihan tavispurkeista löydy. Jonnet pakkaa kaikenlaista keltaista, mutta me laitetaan kauppojen hyllyille vaan sitä timanttisinta hunajaksi sertifioitua matskua.

*Osaa tuotteistamme ei saa kutsua hunajaksi, koska se sisältää muutakin kuin hunajaa. Esimerkiksi Mieleinen on kuitua ja hunajaa sisältävä hunajavalmiste, mutta silti aivan yhtä herkullista. Oliko selkeää?

Jokainen hunaja on oma makuelämys, kollaa miksi näin!

6_Landing_Lasautus_Dont_Worry_Bee_Hunaja_Hunajayhtyma

Don’t worry, bee hunaja.

Meidän sopimustuottajien leivissä ei mehiläisillä ole huolta huomisesta. Mehiläiset hoitelee rauhassa hunajahommia kun on mökit kuosissa ja tarjoilu pelaa. Tämä meidän mehiläishoitajien verkosto ei ole ihan parin kaverin varassa, vaan melkein 150 ammattilaista pitää huolen työkavereistaan. 

Ei olla mikään tiukka pörssifirma, vaan pienten yrittäjien yhteinen meijeri, suomalaisen yrittäjän puolella. Me ei käytetä sitku ja mutku vaan me halutaan ihan oikeasti nostaa hunaja kaikkien huulille än yy tee nyt. Antaa vähän respektiä näille tärkeätä duunia painaville tuottajille, joille pörriäiset on yleensä kutsumusammatti. 

Tee päivän ekoteko ja vakuutu hunajasta.

Shopping Cart
Scroll to Top