Header_Hunajayhtyma_logo
aidon-hyvan-tekija

HuNAJA PÄHKiNÄNKuORESSA

1_Landing_perhe_Polyttajat_pyorittavat_maailmaa_Hunajayhtyma

PÖLYTTÄJÄT PYÖRiTTÄVÄT MAAiLMAA

Mitä tapahtuisi, jos mehiläisen kaltaiset pölyttäjät katoaisivat? Ilman pörriäisiä meillä ei olisi hedelmiä, kahvia tai puuvillaa. Ilman pölyttäjiä myös ruokavaliomme muuttuisi yksitoikkoiseksi ja siitä puuttuisi esimerkiksi suurin osa vitamiineista. Farkuista voisi tulla luksustuote, koska puuvillaa häviäisi. Pidä huolta pörriäisistä, sillä kun pölyttäjät voivat hyvin, luonto ympärilläsi voi hyvin.

Meillä Hunajayhtymällä huolehditaan vastuullisesti mehiläisestä ympäri vuoden. Lue lisää pölytyksestä, mehiläisten päätyöstä.

2_Landing_perhe_Tue_Suomalaista_Pienyrittajan_tyota_Hunajayhtyma

SuOMALAiNEN HuNAJAN PiENTuOTTAJA ON TOiMiNTAMME PERuSTA

Hunajayhtymän hunaja kerätään pientuottajien toimesta ja sinä kuluttajana voit jäljittää tuotteesi alkuperän. Sopimustuottajiemme verkosto on toimintamme perusta, emmekä tulisi ilman heitä toimeen. Pientuottajamme varmistavat, että hunajamme on läheltä kerättyä ja tasaisen laadukasta luonnon omaa ihmeainetta. Läheltä kerätty hunaja pitää lähiluonnon elinvoimaisena!

Ostamalla Hunajayhtymän kotimaista hunajaa tuet ympäristösi hyvinvoivana ja tuet pientuottajan työtä. Lue lisää kotimaisista sopimustuottajistamme.

3_Landing_perhe_Hunaja_Syventaa_Raaka_aineiden_Makua_Hunajayhtyma

HuNAJA SYVENTÄÄ RAAKA-AiNEiDEN MAKuA

Hunajaa käytetään makeutus- sekä säilöntäaineena sokerin sijasta ja muutenkin ruuanlaitossa, mm. taikinan nostattamisessa ja marinoinnissa. Tiesitkö, että hunajalla saadaan sama makeus kuin sokerilla, mutta reilusti vähemmillä kaloreilla? Olethan tutustunut meidän mainioihin hunajaresepteihimme?

4_Landing_perhe_Parantaako_Hunaja_Vastustuskykya_ja_Energiatasoja_Hunajayhtyma

PARANTAAKO HuNAJA VASTuSTuSKYKYÄ JA ENERGiATASOJA?

Hunaja houkuttelee makeudellaan, mutta se on kuuluisa myös terveyttä edistävistä ominaisuuksista. Pienikin määrä hunajaa tekee aidosti hyvää. Hunajan luonnollisia ominaisuuksia hyödynnetään käyttäjien keskuudessa eniten terveyden ylläpitoon. Hunaja on myös ainoa makeutusaine, jota ihmiset voivat kerätä suoraan luonnosta. Mehiläisten villipesistä on haettu hunajaa varmasti niin kauan kuin ihmisiä on ollut olemassa. Hunaja on aina ollut arvokas ja tärkeä ravintolähde, esimerkiksi lääketieteen isä Hippokrates piti hunajaa pitkän iän lähteenä.

Kokeile hunajaa vilutukseen ja kolotukseen! Lue lisää hunajan hyvistä puolista ja hyvinvointia tukevista ominaisuuksista.

5_Landing_perhe_Hunajassa_Maistuu_Suomen_Kesa_ja_Puhdas_Ilmasto_Hunajayhtyma_KORJATTU

HuNAJASSA MAiSTuu SuOMEN KESÄ JA PuHDAS iLMASTO

Hunaja on puhdas luonnontuote, jonka mehiläiset valmistavat kukkien medestä. Jokainen hunaja on omanlaisensa ja maistuu aina hieman erilaiselta, riippuen siitä millaisista kukista ja kasveista mehiläinen on meden kerännyt. Kotimaisessa hunajassa maistuu Suomen luonto. Kun kesät ovat valoisat ja ympäristö sekä ilma puhdasta, myös hunaja maistuu täyteläiseltä. Suomi on maailman pohjoisin hunajan tuottajamaa.

 

Maistele Suomen kesää ympäri vuoden!
Opi lisää mielenkiintoisesta hunajamaailmasta.

Shopping Cart
Scroll to Top