Etsimme uusia mehiläishoitajia!

Oletko kiinnostunut luonnonläheisestä työstä ja maailman kenties viisaimman eläinlajin hoidosta? Haluaisitko lisätienestiä tai vaihtaa kokonaan alaa? Mikäli vastasit kyllä, niin voit olla etsimämme henkilö. Me nimittäin haemme uusia mehiläishoitajia hunajan sopimustuottajiksemme.

Mehiläishoitajana työsi on monipuolista, itsenäistä ja luonnonläheistä. Toimit itsenäisenä yrittäjänä ja saat tehdä pääosan työstäsi kesällä sääoloja ja luonnon tapahtumia seuraten. Mehiläisten ja hunajantuotannon maailma tarjoilee sinulle joka vuosi erilaisia mielenkiinnon kohteita. Pitkäjännitteisyys ja rauhallisuus ovat valttikorttejasi. Et pelkää raskaitakaan hommia, vaan olet motivoitunut huolehtimaan mehiläisistäsi niiden hyvinvointia vaalien. Työsi palkitsee itse lopputulos, hunaja.

Olet saattanut jo harrastaa mehiläishoitoa jonkun aikaa ja haluat kasvattaa toimintaasi. Tai sitten olet alalla aivan uusi ja haluat haastaa itseäsi. Voimme auttaa sopivan koulutuksen löytämisessä ja taloudellista tukea investoinneissasi. Oletpa nainen tai mies, maatalousyrittäjä, kunnanjohtaja, metallimies tai kokki, voit ryhtyä mehiläishoitajaksi päätoimisesti tai sivutoimisesti.

Sinusta tulee yksi noin 3000 suomalaisesta hunajantuottajasta. Aloittaminen ei vaadi sinulta valtavia investointeja muihin maatalouden toimintoihin verrattuna. Työtä riittää ja itse tuote, eli hunaja, tekee hyvin kauppansa.

Vastalahjaksi uurastuksellesi me lupaudumme ostamaan hunajasi kilpailukykyiseen hintaan. Huolehdimme sinusta sopimustuottajana myös järjestämällä vuosittaiset sopimustuottajapäivät, jossa tapaat muita sopimustuottajiamme ja pääset kuulemaan ajankohtaisista alaan liittyvistä asioista. Huolehdimme sinusta myös, kun haluat laajentaa toimintaasi ja tarvitset kalustoa sen toteuttamiseksi.

Tutustu sopimustuottajien videokertomuksiin mehiläishoidosta.

Ota reippaasti luuri käteen ja soita. Kerromme sinulle lisää tästä kutkuttavasta mahdollisuudesta!

Aapo Savo – 050 330 8592 – Hunajayhtymä Oy