Nähdään majalla, pörriäisagentit

17,50 

Tuotetunnus (SKU): 21014 Osasto:

Mitä kummaa? Mesipistiäisillä on asuntopula! Vihreä nurmikko onkin erakkomehiläiselle näännyttävä erämaa. Ja mehiläisillä on talossaan kultainen aarre.

Anna, Kaamanen, Uni ja Hamid ovat leikkimässä salaisessa majassaan, kun Kaamanen tekee kiikareilla yllättävän havainnon. Metsikön reunaan on ilmestynyt merkillinen pieni talo, jossa ei ole lainkaan ikkunoita tai ovia. Lapset päättävät ryhtyä agenteiksi ja ottaa selvää talon arvoituksesta. Eikä aikaakaan, kun kaverukset ovat huiman pörriäisseikkailun pyörteissä. Tutuksi tulee niin kesymehiläinen kuin luonnonvaraiset pikku mesipistiäiset. Pitkäsen papoilla, Paavolla ja Pekolla onkin monta salaista tehtävää pörriäisagenteille. Ja tietenkin lopulta päästään avaamaan mehiläisten aarre-arkku ja maistamaan hunajaa!

Kotoisaan kaupunginosaan sijoittuva lastentietokirja on tulvillaan arkiluonnon läsnäoloa. Kirjan tekijäjoukko tuo esiin miten helppoa ja leikinomaista luonnon monimuotoisuuden lisääminen omassa lähiympäristössä voi olla. Samalla hauskat puuhat saattavat ihmiset yhteen.

Ajatus arkiluonnosta ja luonnon läsnäolosta ihmisen elämän kaikilla osa-alueilla ruuasta pukeutumiseen ja kulttuuriin saa Nähdään majalla – kirjoissa lempeän humoristisen, innostavan muodon. Tieto on kirjassa innostavaa ja yllätyksellistä.

Kirjan tekijät ovat kaikki taustaltaan biologeja. Lastenkirjailija Reetta Niemelä on harrastanut mehiläishoitoa yli kymmenen vuoden ajan ja kirjoittanut monia lasten tietokirjoja. Palkitun kuvittajan Sanna Pelliccionin heleänherkät, hauskat piirrokset sekä tunnistamista tukevalla tarkkuudella maalatut kasvi- ja hyönteiskuvat kuljettavat lukijan suoraan kultaisen pörriäskesän pyörteisiin.

Reetta Niemelä, Sanna Pelliccioni, Mia Rönkä 2016. Kustannusosakeyhtiö Sammakko.

Paino 0.5 kg
Shopping Cart
Vieritä ylös