MEHILÄINEN, NEMO KIRJA

26,00 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 21016 Osasto:

Mehiläinen -kirja, tekijä: Piotr Socha 2016. Tervetuloa mehiläisten valtakuntaan! Tässä kirjassa voit kurkistaa mehiläisten kotiin ja katsoa, miten ne tanssivat ja touhuavat. Työskentele mehiläistenhoitajan kanssa, vie kuorma-autolla mehiläispesiä puutarhaan, maistele erilaisia hunajia. Mutta ole varovainen: älä anna niiden pistää!

Loisteliaasti kuvitettu suurikokoinen kirja kertoo, miksi mehiläiset ovat tärkeitä, kuinka ne tekevät hunajaa, mitä eri mehiläislajeja on olemassa ja miksi mehiläiset vähenevät maailmasta. Kuvitukset ruokkivat mielikuvitusta ja sitä on hauska selata – olit sitten lapsi tai aikuinen.

Lukija pääsee seuraamaan mehiläisten vaiheita dinosaurusten ajoista antiikin Egyptiin, keskiajalta Napoleonin aikaan ja tähän päivään. Mistä tiedetään, että mehiläiset ovat ilmestyneet maapallolle jo ennen dinosauruksia? Miksi Napoleonilla oli mehiläisiä viitassaan?

Piotr Socha (s. 1966) on puolalainen kuvittaja. Mehiläinen-kirja on kunnianosoitus hänen isälleen, joka toimi mehiläistenhoitajana. Tutustu kuvittajan upeisiin töihin hänen omilla verkkosivuillaan.

Paino 1.2 kg
Shopping Cart
Vieritä ylös